13:43 23 Ianuarie 2018
Chişinău-7°C
În direct
  Tramvai Imperio - Siemens

  (FOTO şi VIDEO) Cum arată cel mai modern tramvai produs în România

  © Photo: Youtube.com / Captură ecran Timisoara TV
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  23320

  Locuitorii din Timişoara au avut parte recent de o apariţie neaşteptată pe străzile oraşului. Este vorba de cel mai nou tramvai, cu aspect modern, produs în România. Iată cum arată.

  BUCUREŞTI, 27 iul — Sputnik. Timişoara a decis să dezvolte un sistem de transport public ecologic, însă noile tramvaie, cu aspect modern, spaţioase şi confortabile în interior, care poartă marca „Autentic", sunt produse de Astra Arad.

  Noi tramvaie în Timișoara
  Noi tramvaie în Timișoara

  Compania Astra, care produce tramvaie Imperio, a scos noi modele la teste, modele care au ajuns şi la Timişoara, potrivit banatulazi.ro.

  Noi tramvaie în Timișoara
  Noi tramvaie în Timișoara

  Potrivit producătorului, este vorba de primul tramvai modern, cu podea 100% joasă, produs în România, fiind destinat să înlocuiască vehiculele actuale uzate.

  „Este produs în cooperare cu firma Siemens şi are un design modern la standardele tehnice actuale. Cu operare uni sau bidirecţională are un interior spaţios în culori deschise, modificabil conform cerinţelor clientului. Conceptul garantează cel mai bun raport pentru preţ, operare şi mentenanţă", precizează Astra Arad.

  Tagurile:
  modern, tramvai, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei