12:15 17 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.57
 • USD16.70
 • RUB0.27
 • RON4.20
 • UAH0.64
  Tower Bridge over the river Thames in London. (File)

  (VIDEO) Se întâmplă în Londra: Femeie împinsă sub roțile unui autobuz

  © Sputnik / Dmitry Parshin
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  75810

  Autoritățile britanice au publicat marţi o înregistrare video cu un bărbat care făcea jogging şi care împinge un pieton chiar în calea unui autobuz cu etaj din Londra.

  BUCUREŞTI, 9 aug — Sputnik. Înregistrat de camerele de supraveghere video, filmul o surprinde pe victima de 33 de ani, plimbându-se pe Podul Putney din sud-vestul Londrei când, pe neaşteptate, un bărbat care face jogging trece pe lângă ea şi o împinge în trafic.

  Din fericire, în ultimul moment, autobuzul a reușit să o ocolească pe femeie.

  „Victima a fost pusă în pericol extrem când a fost împinsă pe şosea. Numai datorită reacţiei rapide a șoferului nu a fost lovită de autovehicul", a declarat, într-un comunicat de presă, sergentul Mat Knowles, ofițerul de investigații al echipei Putney Safer Neighborhood.

  Deşi femeia a suferit răni minore, Poliția a observat că pasagerii au coborât repede din autobuz pentru a-i sări în ajutor după ce au înţeles ce s-a petrecut.

  Potrivit Poliției Metropolitane, bărbatul care alerga s-a întors după 15 minute, pentru a trece din nou podul, dar a ignorat victima, care a încercat să vorbească cu el.

  Deși incidentul a avut loc la începutul lunii mai, autorităţile au apelat abia acum la public, cerând martorilor incidentului sau locuitorilor care îl recunosc pe bărbat să contacteze Poliţia.

  Tagurile:
  jogging, Automobil, accident, Londra
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei