19:48 17 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.60
 • USD17.75
 • RUB0.28
 • RON4.14
 • UAH0.72
  Rareș Bogdan

  Rareș Bogdan a răbufnit: „Îmi ajunge gluma generală din România”

  © Photo: Insatgram / Rareș Bogdan
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  430 0 0

  Cunoscutul prezentator TV Rareș Bogdan a răbufnit în această dimineață într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, nemulțumit de asaltul cu mesaje și apeluri telefonice primite.

  BUCUREȘTI, 18 aug — Sputnik. Cei care au numărul de telefon al lui Rareș Bogdan, să nu-l mai dea nimănui, „dar absolut nimănui”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook, „vă voi bloca complet apelurile în telefonul meu”.

  „Am același nr. de tel de 20 ani și 10 zile și consider că îl are suficientă lume, iar cine vrea să mă găsească, mă găsește pe e-mail, mesageria privată facebook sau chatul instagram”, a detaliat vedeta TV.

  El a mai subliniat că nu își dorește ca cineva să îi mai trimită „nici glumițe, nici imagini cu glumițe, nici clipuri cu glumițe” și că îi ajunge gluma generală din România.

  „Îmi ajunge gluma generală din Romania. Toate acestea îmi încarcă telefonul aiurea și mă obligă să fiu cu ochii pe el, pentru tot felul de năzbâtii care nu mă interesează, eu realmente am treabă și n-am timp de prostioare de genul ăsta, fără să fac pe interesantul”, a scris Rareș Bogdan, vădit nemulțumit.

  Tematic

  Rareș Bogdan - desființat și numit "ticălos", ar putea să nu mai apară pe post
  Bogdan Chirieac demite miniștri ca să îl dea jos pe Grindeanu
  Bogdan Chirieac îl dă jos pe premierul Sorin Grindeanu
  Rareș Bogdan - pictat la Muzeul Satului!
  Sondaj: Rareș Bogdan i-a zdrobit pe Gâdea și Ciutacu!
  Tagurile:
  Rareș Bogdan, România


  Știrile Zilei