23:28 23 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.12
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Casier

  (VIDEO) Un client, refuzat la magazin pentru că vorbește românește

  © RIA Novosti / Александр Кряжев
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  72922

  Semnalați de Bugetul.ro, oficialii Kaufland România au răspuns că se delimitează de astfel de comportamente discriminatorii.

  BUCUREȘTI, 1 sept — Sputnik. Angajata unui hipermarket de top din România au refuzat să servească un client pentru că acesta s-a adresat în română, potrivit bugetul.ro

  Aceasta l-ar fi înjurat în limba maghiară, în timp ce îi lua banii, pe un un bărbat a vrut să-și comande o porție de mici de la Kaufland. La scurt timp, banii i-au fost restituiți și nu a mai fost servit.

  Cazul a fost înregistrat în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, și înregistrarea video postată pe YouTube joi, 31 august 2017.

  Semnalați de Bugetul.ro, oficialii Kaufland România au răspuns că se delimitează de astfel de comportamente discriminatorii.

  „Regretăm situația semnalată și totodată ne cerem scuze. Subliniem că ne delimităm ferm de astfel de comportamente discriminatorii. Politica noastră este să oferim servicii de calitate, caracterizate de amabilitate, față de toți clienții, nediferențiat. Vă asigurăm că facem toate eforturile de a comunica cu toți clienții noștri într-o manieră corectă și instruim periodic angajații pentru a preveni astfel de situații", a răspuns Kaufland România, potrivit sursei citate.

  Tematic

  România, „raiul hipermarketurilor” sau cum se îmbogățește Kaufland
  Tagurile:
  Românește, Client, Hipermarket, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei