01:30 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  160 0 0

  Proiectul ar fi trebuit sa fie finalizat încă din 2016, dar liliecii invizibili și un cimitir ilegal au blocat lucrările lotului 4 din autostrada Lugoj - Deva.

  BUCUREȘTI, 13 sept — Sputnik. Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a precizat că lotul 4 al autostrăzii Lugoj Deva se deschide traficului până la sfârşitul acestui an, scrie Money.ro.

  "Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva va fi gata până la sfârşitul anului. Toate problemele legate de autorităţile de mediu au fost remediate. Constructorul a dat asigurări că până la finele anului vom circula pe cei aproximativ 22 km de autostradă", a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

  Constructorul lotului 4 din autostrada Lugoj — Deva a întâmpinat mai multe probleme. Printre ele se numără lipsa autorizaţiilor de construcţie, avize de mediu şi diverse obstacole întâlnite pe aliniamentul celor 22 km de autostradă.

  Luna trecută, Spedition UMB-Tehnostrade, constructorul lotului 4 din autostrada Lugoj — Deva, a decontat o factură de aproximativ 19 milioane de lei. Conform CNAIR valoarea lucrărilor pentru acest lot este de 419 lei, fără TVA. Stadiul lucrărilor este la 66% din total.

  La finalul anului vor fi date în folosinţă loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Sebeş-Turda şi lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva.

  Tematic

  Pentru șoferi: volanul cu care pasagerii vor vorbi pentru a da comenzi mașinii
  Atenție șoferi! Iată ce amendă riscați dacă nu veți avea aceste documente
  Șoferii au rămas cu gura căscată când au văzut asta pe străzile Capitalei
  (FOTO) Atenție șoferi! Autostrada pe care Poliția este sub acoperire
  O veste proastă pentru șoferi. Va fi implementată din toamnă
  Atenție, șoferi! Din 2 septembrie se schimbă legea
  Atenție șoferi: Noi radare cu laser în dotarea poliției
  Putin a apreciat chipiul minune, care nu le permite șoferilor să adoarmă
  Șoferii nu mai știu ce să creadă: Noile prețuri la motorină și benzină
  Tagurile:
  șoferi, autostradă, România


  Știrile Zilei