09:00 01 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.61
 • USD17.61
 • RUB0.25
 • RON4.05
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  108 0 0

  O fată din Iaşi a fost înjunghiată de 20 de ori de fostul ei iubit, care făcuse o obsesie pentru ea şi a urmărit-o timp de mai multe luni. Cum a reuşit fata să scape cu viaţă, deşi a fost grav rănită.

  BUCUREŞTI, 5 oct — Sputnik. Ieşeanul Gabriel Condurachi, de 23 de ani, şi-a înjunghiat fosta prietenă de 20 de ori, din gelozie, după ce făcuse o obsesie pentru ea şi a urmărit-o timp de mai multe luni, potrivit ziaruldeIasi.ro.

  Judecătorii spun că, în timpul relaţiei, inculpatul se arăta nemulţumit de modelul comportamental impus fetei de părinţii ei, şi anume, de a nu întreţine relaţii sexuale decât după căsătorie.

  După câteva luni de relaţie, fata i-a spus că vrea să se despartă de el întrucât s-a îndrăgostit de un alt băiat. După ce relaţia s-a încheiat, Condurachi a început să o urmărească pe tânără, dezvoltând ceea ce judecătorii au numit o „dependenţă psihică" faţă de aceasta.

  Pe 15 septembrie, când fata a început cursurile şcolare, Gabriel Condurachi a venit la ea acasă spunând că vrea să îşi recupereze contractul de garanţie al laptopului. Deşi fata i-a zis să nu urce la ea în apartament, bărbatul a intrat în locuinţă, iar, după ce a primit contractul de garanţie, acesta l-a rupt în faţa fostei prietene şi apoi a început să o agreseze.

  „Inculpatul a tras-o şi a târât-o de păr în cameră, unde a luat o pernă de pe pat şi i-a aplicat-o peste faţă, după care a început să-i aplice numeroase lovituri puternice, cu cuţitul cu care venise înarmat, în zona toraco-abdominală, dar şi peste faţă, în zona cervicală, a membrelor superioare şi inferioare. Apoi, inculpatul i-a îndepărtat perna de pe faţă şi i-a aplicat persoanei vătămate lovituri cu cuţitul în zona gâtului după care în zona ochiului drept", se spune în motivaţie.

  Când fata a început să sângereze abundent, bărbatul a plecat. Cu ultimele puteri, victima a scris pe Facebook că are nevoie de ajutor, iar la scurt timp a fost transportată la spital, iar medicii au reuşit să o salveze. Conform actelor medicale, fata a suferit 20 de plăgi, 14 penetrante şi perforate.

  Instanţa a decis ca agresorul să rămână în arest preventiv. Ar putea primi 10 ani de închisoare.

  Tagurile:
  înjunghiată, fată, scenă de groază


  Știrile Zilei