01:03 17 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.50
 • USD17.28
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.62
  inele de logodnă

  O femeie a rămas fără deget din cauza inelului de cununie

  © AFP 2018 / Jay DIRECTO
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  30110

  O tânără mamă din statul american Tennessee a rămas fără un deget în timpul unei antrenament cu fiul său. Inițial a crezut că e doar o rană, însă spre surprinderea ei a observat că de la mâna însângerată îi lipsea un deget.

  BUCUREȘTI, 10 oct — Sputnik. Chelsea Brown a declarat pentru New York Post că a rămas fără degetul inelar după ce sărit gardul din grădină. Accidentul teribil se datorează din cauza inelului de cununie, care s-a prins în gardul pe care tânăra mamă a dorit să-l surmonteze. Soțul ei s-a grăbit să-i vină în ajutor și să-i bandajeze mâna însângerată.

  O soră medicală, care era prin preajmă, a observat cele întâmplate și a venit în ajutorul soților. Medicul a întrebat-o pe Chelsea dacă are nevoie de ajutor însă ea nu putea să-i răspundă, fiind în stare de șoc. Când asistenta a reușit să obțină un răspuns mai mult sau mai puțin inteligibil de la fată, a observat că degetul ei a rămas pe gard. Între timp soțul a mers să aducă degetul, prins în gard, iar medicul a oprit hemoragia cu ajutorul unui cablu de la încărcătorul telefonului mobil. Chelsea Brown a fost transportată la cea mai apropiată școală, de unde a fost dusă cu elicopterul la spital. 

  La spital, medicii i-au anunțat că traumatismul este foarte grav, pentru că Chelsea și-a rupt tendoanele care leagă degetul de cotul brațului, iar din această cauză degetul nu poate fi recuperat. Chirurgii i-au mai spus că chiar dacă vor încerca să efectueze o intervenție chirurgicală degetul se va usca într-o zi.

  În prezent, femeia urmează proceduri de fizioterapie care o vor ajuta să suporte durerile fantomă și pentru a se obișnuită cu lipsa degetului..

  Chelsea nu și-a pierdut optimismul. Ea continuă să lucreze în bancă, dar întâmpină unele dificultăți. Cu toate acestea, ea povestește despre cum anumite momente insignifiante din viață, cum ar fi, de exemplu, un salt peste gard se poate transforma în consecințe grave și chiar tragice care îți afectează întreaga viață.

  Tagurile:
  inele de logodnă, femeie
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei