11:54 22 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.19
 • USD17.45
 • RUB0.24
 • RON4.35
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Atacul terorist de la Las Vegas (8)
  54 0 0

  Tânărul român rănit în atacul sângeros din Las Vegas a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, fiind primul mesaj pe care l-a transmis după ieşirea din spital. El povesteşte detaliat despre momentele de groază prin care a trecut, vorbind şi despre starea sa emoţională din prezent.

  BUCUREŞTI, 20 oct — Sputnik. Românul Luca Iclodean, de 24 de ani, spune că, în noaptea când a avut loc atacul sângeros, lucra la bar şi, imediat după ce a auzit zgomotul împuşcăturilor, s-a ascuns în remorca în care erau depozitate baxurile de bere.

  Însă, la scurt timp, a fost atins de un glonţ. Tânărul mărturiseşte că nu poate exprima în cuvinte frica pe care a simţit-o. El spune că glonţul a trecut prin uşa remorcii şi a intrat în spatele lui, foarte aproape de inimă, a atins uşor o vertebră și s-a oprit în plămân.

  „Imaginaţi-vă zăcând acolo şi încercând să acceptaţi faptul că probabil nu îi veţi mai vedea niciodată pe cei dragi din nou. Tot ce voiam era să-i spun mamei cât de mult o iubesc, voiam să le spun tuturor cât de mult îi iubesc și mai voiam doar să simt pentru o ultimă dată îmbrăţişarea caldă a mamei mele. (…) Ultimul lucru pe care mi-l amintesc înainte de operaţie este că zăceam la Urgenţe, iar cineva mă ţinea de mâna și îmi spunea: «Familia ta e aici, o să o aduc pe mama ta, bine?»", povesteşte tânărul pe contul său de Facebook.

  Luca Iclodean mai scrie că acum nu se mai află în spital, se recuperează acasă şi se simte bine, dar, chiar dacă rănile fizice se vor vindeca, nu va uita tot restul vieţii momentele prin care a trecut în acea noapte.

  „Am coşmaruri. Zgomote puternice şi neaşteptate mă fac să sar în sus și mă cuprinde frica. Când merg într-un loc public, întotdeauna mă gândesc: «nu ești în siguranţă, oricine poate începe să tragă dacă vrea.» Am aproape 24 de ani şi o rog pe mama să vină să stea lângă mine noaptea fiindcă dacă dorm alături de ea mă simt liniştit", mărturiseşte tânărul.

  El mai spune că şi-ar dori să fie ca înainte, când zâmbea şi râdea tot timpul, şi că îl doare sufletul pentru victimele care au murit şi pentru suferinţa familiilor lor. În încheiere, el mulţumeşte tuturor celor care s-au rugat pentru el sau care i-au trimis gândurile lor bune, fiindcă este sigur că asta l-a salvat.

  Тема:
  Atacul terorist de la Las Vegas (8)

  Tematic

  Detalii noi despre atacul din Las Vegas. A fost găsit mesajul ucigașului
  Au fost publicate imagini cu armele găsite în camera atacatorul din Las Vegas
  Atentatul din Las Vegas, anunţat cu o oră mai devreme. „Veți muri cu toții"
  Reacții incredibile din România după atentatul din Las Vegas:"Își merită soarta"
  Atacul terorist din Las Vegas cu peste 400 de răniți a fost revendicat
  Cel puțin 50 de persoane ucise în atacul sângeros de la Las Vegas - VIDEO
  Panică, haos după focuri de armă la festivalul de muzică în Las Vegas - VIDEO
  Tagurile:
  victimele atacului din Las Vegas, român rănit, Frica, momente de groaza, Luca Iclodean, coșmaruri, Atacul din Las Vegas

  Știrile Zilei