23:58 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  85 0 0

  O copilă a devenit victima unui individ fără scrupule, un recidivist, care era „prieten" cu ea pe o reţea de socializare de pe Internet.

  BUCUREŞTI, 23 oct — Sputnik. O fată din comuna Pădureni, judeţul Vaslui, a intrat în legătură cu un individ lipsit de scrupule, care făcea parte din lista ei de prieteni de pe Facebook.

  Este vorba de Mihai Mezei, un recidivist cu mai multe condamnări la activ pentru furt şi conducere fără drept a unui vehicul, potrivit Monitorul de Vaslui. Acesta a reuşit să o determine pe copilă să facă mai multe poze în ipostaze indecente, după care i-a copiat fotografiile şi datele de pe contul ei de socializare.

  Ulterior, bărbatul a arătat fotografiile unor cunoscuţi. Din fericire, unul dintre aceştia a recunoscut-o pe copilă şi a anunţat părinţii acesteia.

  Procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Vaslui, au deschis un dosar pe numele bărbatului, acuzat de comiterea infracţiunilor de pornografie infantilă şi alterarea fără drept a integrităţii datelor informatice ale altei persoane.

  Mihai Mezei a fost condamnat la o pedeapsă totală de 3 ani şi jumătate de închisoare, cu executare, fiind, de asemenea, obligat să plătească victimei 20.000 lei ca daune morale.

  Sentinţa nu este însă definitivă, ea putând fi contestată la instanţa superioarã, Curtea de Apel Iaşi.

  Tematic

  Român declarat cel mai frumos bărbat din Germania, acuzat de tentativă de omor
  Român, arestat pentru terorism - aducea un sirian din Anglia să atace "mascații"
  Tagurile:
  părinți, copii, Facebook

  Știrile Zilei