19:52 22 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72

  Angajaţii unui restaurant din SUA consideră că localul este bântuit de o fantomă

  Angajaţii unui restaurant din oraşul Ventura, California, afirmă că localul este bântuit de o fantomă, potrivit New York Daily News.

  Unul dintre angajaţi a declarat că atunci când a venit dimineaţa la serviciu, a găsit un scaun răsturnat pe podea. Bărbatul a verificat înregistrările de pe camerele de supraveghere şi a văzut că scaunul s-a răsturnat singur.

  Al doilea incident a avut loc chiar în timpul zilei — unul dintre clienţii restaurantului a observat cum se mişcă mobila. Şi această „năzbâtie" a fantomei a ajuns în obiectivul camerei de filmat.

  „Este foarte straniu. Noi activăm deja de 27 de ani şi niciodată nu s-a mai întâmplat aşa ceva", a declarat proprietarul localului. Potrivit acestuia, angajaţii restaurantului pun totul pe seama „spiritului" primilor clienţi ai localului, care au murit acum 25 de ani.

  Totuşi, cei care au vizionat înregistrările pe YouTube, nu le prea dau crezare angajaţilor de acolo. În comentariile postate, unii îi suspectează pe proprietarii localului că încearcă astfel să atragă mai mulţi clienţi.

  Tagurile:
  restaurant, fantomă


  Mai multe materiale video

  Știrile Zilei