15:16 24 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.13
 • USD17.89
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Robot

  Se apropie era "digisexualității"?

  © Photo : Pixabay
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  61 0 0

  Savanții au certitudinea că vin timpurile sexului virtual cu efect de afundare în realitatea augmentată

  BUCUREȘTI, 28 nov — Sputnik. Cercetătorii din Canada și-au publicat raportul în revista de specialitate Journal of Sexual and Relationship Therapy, accentuând că fenomenul implică variate consecințe de ordin social, familial, psihoterapeutic.

  Oricum, practica satisfacerii necesităților sexuale exclusiv prin intermediul tehnologiilor și realității virtuale este deja fapt împlinit care nu poate fi neglijat, afirmă profesorul Neil McArthur de la Universitatea Manitoba, citat de RIA Novosti.

  ”Nu încape îndoială că sex-roboții bat la ușă. Ei vor fi fabricați la comandă, pentru a asigura un comportament pa care partenerii vii nu pot sau nu vor să-l accepte”, a adăugat el. 

  Echipa de cercetători atrage atenția medicilor practicanți asupra necesității de a conștientiza natura ”digisexualității” și de a fi pregătiți să consilieze persoanele respective.

  La moment predilecția pentru sex-roboți și păpuși gonflabile este considerată o deviere, dar, în opinia specialiștilor, percepția socială poate suferi schimbări.

  Fondul robototehnicii responsabile (FRR) a și comunicat că în viitorul apropiat practicile digisexuale vor deveni un bun la dispoziția persoanelor din azilurile de bătrâni și a paretenerilor aflați la mare distanță unul de altul.

  Tematic

  Robotul-chirurg: în 2018, cancerul va fi tratat de un robot creat în Rusia
  Robotul umanoid "Fedor" învață să tragă folosind ambele brațe
  (VIDEO) Robotul care poate scrie o simfonie
  Tagurile:
  repercusiuni, răspândire, digisexualitate, fenomen
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei