00:29 07 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.39
 • RUB0.25
 • RON4.03
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  21610

  O tânără a strâns mai multe scrisori către Moş Crăciun de la copiii, pe care vrea să îi ajute. Unele scrisori, în care micuţii şi-au notat dorinţele, emoţionează până la lacrimi. Iată ce trebuie să faci dacă vrei să ajuţi un copil

  BUCUREŞTI, 8 dec — Sputnik, I. B. Alexandra Timar este o tânără din Arad care s-a gândit să ajute mai mulţi copii, astfel că a iniţiat o campanie prin care strânge scrisori către Moş Crăciun, iar persoanelor care vor să contribuie li se trimite un răvaș de la un copil, căruia îi pot expedia apoi un dar.

  Tânăra a demarat campania pe contul ei de Facebook, unde poate fi contactată de cei care vor să ajute.

  „Noi avem liste cu copii de diferite vârste, unii au scrisori, alții nu au din diverse motive. În momentul în care primiți o scrisoare sau pur și simplu numele și vârsta copilului voi trebuie să faceți un colet specific vârstei copilului. Coletul poate conține doar lucruri noi (nici nouă nu ne-ar place sa primim haine second de la Moș Crăciun). Când vi se atribuie un copil primiți și adresa de expediere și data limită la care se poate pune coletul la poștă sau curier (15 dec)", a explicat Alexandra.

  Ea mai spune că persoanele implicate în campanie nu iau scrisori dacă nu sunt sigure că vor putea trimite şi cadoul cerut de copil de la Moş Crăciun, astfel, se răspunde la toate scrisorile şi cererile micuţilor. Campania se adresează copiilor aflaţi în nevoie.

  Seriozitatea „este o condiție esențială pentru a putea face parte din campania noastră", se mai spune în descrierea ințiativei.

  Unele scrisori emoţionează până la lacrimi: copiii nu cer de la Moş Crăciun jucării scumpe, telefoane de ultimă generaţie sau alte gadgeturi, ci trei pachete de biscuiţi, două mandarine sau o ciocolată. Iată cât de puţin ar bucura sufletul unui copil!

  Alexandra precizează că persoanele care vor să ajute o pot contacta printr-un mesaj privat.

  Tematic

  EXCLUSIV: Moș Crăciun, surprins la Chișinău într-o Volgă decapotabilă (FOTO)
  Ce cadouri nu se oferă de Crăciun și Revelion
  Începe Postul Nașterii Domnului pentru cei care țin Crăciunul pe 7 ianuarie
  Căutare pe Google: cuvântul „Crăciun" înlocuit cu „Ziua familiei"
  Tagurile:
  inițiativă, Scrisori, copii, Moș Crăciun, ajutor, România


  Știrile Zilei