05:22 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Metroul din București

  Şocant: ce a mărturisit mama criminalei de la metrou. Motivul crimei oribile

  © Facebook / Metrorex
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  85611

  Mama criminalei care a ucis o tânără împingând-o pe şinele de metro vine cu detalii cutremurătoare. Care ar fi motivul pentru care suspecta ar fi comis o asemenea faptă oribilă.

  BUCUREŞTI, 13 dec — Sputnik, I.B. Suspecta, în vârstă de 36 de ani, care a fost prinsă de poliție și este acum anchetată, ar fi încercat să ucidă în acelaşi mod o a doua tânără, care a reuşit să se salveze.

  Criminala a refuzat să facă declaraţii, deşi anchetatorii au încercat să afle de la ea motivul pentru care a comis fapta oribilă. Însă a fost audiată şi mama acesteia, care a dezvăluit detalii şocante. Aceasta spune că fiica ei ar fi fost victima abuzurilor unor femei în Spania, potrivit click.ro, iar în urma acestor abuzuri, a ajuns să urască femeile. Probabil că acesta este motivul pentru care ar fi comis crima.

  Suspecta, identificată după imaginile camerelor de supraveghere, urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, acuzațiile fiind omor și tentativă de omor.

  „Femeia care a împins o tânără pe linia de metrou care a decedat în urma impactului cu trenul ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou, însă aceasta nu a pățit nimic", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca.

  Tagurile:
  Mama criminalei, Crimă în metrou, Metroul, Dezvăluiri, București


  Știrile Zilei