12:48 24 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD16.69
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  56 0 0

  Legislatorii de la Berna de acum vor ști care este diferența între un fenomen reprobabil și unul admisibil în abordarea altor persoane

  BUCUREȘTI, 13 dec — Sputnik. Conform documentului, flirtul este un ”fenomen bazat pe reciprocitate, care respectă limitele personale, are un caracter constructiv și produce bucurie”.

  Pe când hărțuirea nu poate fi decât unulaterală, nedorită de una dintre părți, aducătoare de frustrare și necaz.

  Ghidul de comportament, transmite RIA Novosti cu trimitere la ziarul Le Matin, a fost înmânat legislatorilor înainte de ședința la care urma să fie examinat așa-zisul ”caz Yannick Buttet”. Parlamentarul în vârstă de 41 de ani, vicepreședinte al creștinilor democrați și populari, a fost învinuit, la mijlocul lui noiembrie, de purtare indecentă de o colegă de partid.

  Apoi și alte persoane au formulat la adresa aceluiași om politic acuzații de comportament inadecvat sub influența alcoolului.

  În urma anchetei prealabile, Buttet a fost suspendat din funcția de partid, înlăturat din postul de vicepreședinte al Asociației elvețiene a ofițerilor și lipsit de gradul de colonel de armată. Acțiunle parlamentarului vor avea și o încadrare penală.

   

  Tagurile:
  deosebire, flirt, hărțuire sexuală, ghid, Parlament, Elveția

  Știrile Zilei