09:55 20 Mai 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.94
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.68
  Metroul din București

  BREAKING: Nouă tentativă de omor la metrou

  © Facebook / Metrorex
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  27610

  Un nou caz de tentativă de omor. O femeie a apelat numărul de urgenţă 112, reclamând că o persoană a încercat să o împingă pe şinele metroului pentru a o ucide

  BUCUREŞTI, 15 dec — Sputnik. Numărul de urgenţă 112 a fost apelat de o persoană care a reclamat o nouă tentativă de omor la metrou.

  Este vorba de o femeie de 42 de ani, care a reclamat că o femeie a încercat să o ucidă împingând-o pe liniile de metrou, potrivit RomâniaTV.

  Potrivit acuzaţiilor, persoana care ar fi îmbrâncit-o în faţa metroului este o femeie de 65 de ani.

  Incidentul, petrecut dimineaţă pe un peron de la staţia de metrou Unirii 2, a fost surprins de camerele de supraveghere.

  Suspecta este o femeie în jur de 65 de ani, cu înălţimea de aproximativ 1,60, cu constituţie robustă, îmbrăcată în negru. Poartă o haină lunga neagră, o căciulă voluminoasă și cară mai multe plase.

  Femeia a spus către victimă: „Nu o să scapi de mine."

  „În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră", transmite Poliţia Capitalei.

  Tagurile:
  Mterou, Tentativă de omor, București
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei