00:24 07 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.39
 • RUB0.25
 • RON4.03
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (328)
  475 0 0

  Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie ne informează despre cum va fi vremea de Crăciun şi de Anul Nou în toată ţara.

  BUCUREŞTI, 18 dec — Sputnik. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a declarat, la postul Antena 3, că vremea se va răci accentuat de sărbători.

  Ea a spus că de marți vor fi —10 grade, iar cele mai scăzute temperaturi vor fi în Muntenia, în Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei. Potrivit directorului ANM, precipitaţiile vor fi nesemnificative, însă este crescută probabilitatea de a fi precipitații mixte în ajunul sărbătorilor în București.

  Pe 25 decembrie va fi mai rece decât ar trebui să fie în mod obişnuit.

  „Mai rece decât în mod obișnuit. Ne așteptăm la valori de cel mult 2-3 grade. În zona litoralului, chiar mai coborâte și apropiate de norme în partea de vest a țării. Va fi frig, dar e o zi de iarnă aproape de normal", a precizat Elena Mateescu.

  De Revelion va fi tot rece, iar temperaturile vor fi sub pragul de îngheț.

  „Tot rece pare a fi. Modelele de acum indică temperaturi sub pragul de îngheț. Putem întregistra valori la București —7, —8 grade. Pentru zona de munte este bine, pentru că aici se va putea schia", a adăugat directorul ANM.

  Тема:
  Prognoza meteo (328)

  Tematic

  Vremea se va răci brusc. Când vor fi primele ninsori
  Vremea se schimbă radical. Când vin ninsorile şi viscolul
  Vremea se schimbă simțitor. Cum va fi ultima zi de toamnă și prima zi de iarnă
  Tagurile:
  prognoza, Ninsoare, Iarna, Temperatura, vremea, meteo, București, România


  Știrile Zilei