16:19 14 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.59
 • RUB0.27
 • RON4.08
 • UAH0.72
  Criogenie

  În SUA o familie cu trei copii va fi congelată

  © Ruptly
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  260 0 0

  Un cuplu cu trei copii a hotărât să apeleze la criogenie în speranța ca, toți ei, să fie readuși la viață în viitor

  BUCUREȘTI, 27 dec — Sputnik. Un bărbat din statul Wisconsin, Dennis Kowalski a plătit bani frumoși ca toți membrii familiei lui, după ce vor pleca din viață, să fie congelați în azot lichid pentru a primi ”o a doua șansă la existență”, anunță Daily Mail.

  Kowalski este președintele Institutului de Criogenie, cu care a încheiat un contract, în valoare de 140 mii de dolari, care prevede prestarea de servicii pentru el, soția sa și cei trei copii ai lor.

  După moarte, trupurile vor fi congelate și transportate în secția principală a Institutului de Criogenie din statul Michigan pentru a plasare în camere cu azot lichid, dar nu înainte ca sângele să fi înlocuit cu antigel. Prețul total al tuturor manipulărilor 28 mii dolari de persoană.

  Kowalski s-a înscris pentru procedura de criogenie acum 20 de ani.

  "Desigur, fiii mei sunt încă tineri, iată de ce nu se gândesc prea mult la acest lucru", a declarant Kowalski.

  Potrivit lui, în prezent, peste 2 mii de persoane s-au înscris la procedura de criogenie, iar 160 de trupuri deja se află în camere criogene.

  "Înțelegem cu toții că nu există nicio garanție… Însă nimeni nu știe ce ne poate aștepta în viitor", a conchis capul familiei.

  Tagurile:
  antigel, azot lichid, criogenie, Dennis Kowalski, Wisconsin, SUA


  Știrile Zilei