12:43 17 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.21
 • UAH0.61
  Portocale

  Invențiile cele ma inutile din 2017

  © Sputnik / Alexey Kudenko
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  61 0 0

  Inventivitatea inginerilor nu are limite, dar și alcătuitorii de ratinguri vor să pară nu mai puțin creativi. La intersecția celor două pasiuni apar topuri ciudate, cum ar fi cel de mai jos

  BUCUREȘTI, 30 dec — Sputnik. Primul loc în lista bizareriilor tehnice ale anului experții l-au acordat storcătorului de suc Juicero, capabil să se conecteze la internet prin Wi-Fi. El a fost comercializat, inițial, la prețul de 700 de dolari, la pachet cu materia primă în săculețe a câte 5-7 USD. Foarte repede, utilizatorii și-au dat seama că sucul poate fi obținut fără a recurge la aparatul ”inovativ”, chiar manual.

  Potrivit Gizmodo, poziția a doua i-a revenit startup-ului Bodega, care propune ca lumea să-ți instaleze. în fața casei, aparate de vânzări automatizate a bunurilor de uz curent, astfel ca comercianții din zonă ”să rămână cu buza umflată”. Deja pe 14 septembrie Bodega s-a văzut nevoită să se scuze în fața "tuturor celor care au fost ofensați".

  Two ex-Googlers want to make bodegas and mom-and-pop corner stores obsolete https://t.co/FLaYGdwmFr pic.twitter.com/pqkWJ40xdW

  Completează podiumul o invenție menită să ”combată stresul la locul de muncă”. De fapt, este un cort pe care producătorii se oferă să-l instaleze în biroul Dvs.

  Ar mai fi de amintit dulapul MakeSpace pentru "depozitarea #Cloud a lucrurilor fizice", un ceainic conectat la internet, autobuzul Lyft Shuttle care, în definitiv, nu are nici o deosebire esențială de cele cu care ne-am obișnuit.

  Tematic

  Invenţia IT-iştilor ruşi: biometria comportamentală împotriva furtului de date
  Programatorul care a inventat butonul LIKE a renunțat definitiv la Facebook
  A fost inventat un dispozitiv care purifică vinul
  Mașina viitorului, inventată de un student român. A fost premiată de Tesla
  Un român, inventatorul copacului solar inteligent, unic în lume (VIDEO)
  Tagurile:
  inutile, Invenții, top
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei