20:39 21 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  61941

  Un fost deputat PSD este cel care a realizat pozele şi le-a trimis presei!

  BUCUREŞTI, 4 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Fostul deputat PSD Cristian Rizea se află în spatele fotografiilor cu ambasadoarea Olandei la Bucureşti şi cu afaceristul Nelu Iordache. Informaţia apare pe site-ul curentul.info

  „Ei bine, misterul a fost rezolvat: fotografiile au fost realizate de fostul deputat PSD Cristian Rizea care a petrecut şi el Revelionul la Teleferic", susţin jurnaliştii de la curentul.info.

  ​De ce nu s-a alarmat nimeni când acesta a început să facă fotografii? Jurnaliştii de la Curentul sunt de părere că accesoriile foarte scumpe pe care le avea Rizea, precum şi vestimentaţia sa ce se încadra în acelaşi registru nu au dat nici un indiciu asupra faptelor sale ulterioare.

  „Rizea avea la mână un ceas Hublot cu diamante ce valorează peste 1 milion de euro. Rizea a servit numai şampanie Dom Perignon. Era îmbrăcat doar în Philip Plein şi încălţat doar în Paciotti, mărci exagerat de scumpe".

  Acum, eu nu pot să nu mă întreb de unde are Rizea atâţia bani, că din declaraţia lui de avere din 2016 nu reiese că ar fi un tip prea „avut", vorba lu mamaie?

  Elena Istode alături de familia Rizea în vacanță
  © Photo : cristoiublog.ro
  Elena Istode alături de familia Rizea în vacanță

  Curentul notează faptul că Rizea a devenit cunoscut opiniei publice din România „după ce a dat presei fotografiile din vacanţele petrecute în străinătate cu celebra generăleasă SRI Elena Istode, supranumită Anaconda. Femeia a fost imediat trecută în rezervă de preşedintele Iohannis".

  Carevasăzică, Rizea nu ar fi la prima „ispravă" de acest gen…

  Tagurile:
  semne de întrebare, autor, Revelion, poze, Stella Ronner-Grubacic, Cristian Rizea, Ionel Istrati, România


  Știrile Zilei