23:19 13 August 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD16.61
 • RUB0.23
 • RON4.04
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  11840

  Marius Șumudică a făcut o declarație fulminantă într-un interviu acordat presei din Turcia

  BUCUREȘTI, 8 ian — Sputnik, Daniel Nistor. Tehnicianul echipei Kayserispor, Marius Şumudică, spune că România ar fi devenit, poate, campioană mondială dacă ar fi avut un președinte care iubește fotbalul, așa cum este șeful statului turc, Recep Tayyip Erdogan.

  "Eu în afara Turciei nu am văzut o altă ţară în care statul să construiască pentru cluburi stadioane atât de frumoase. Este ceva extraordinar. Probabil contează foarte mult faptul că preşedintele Erdogan a jucat fotbal şi iubeşte fotbalul. Cluburile din Turcia şi iubitorii fotbalului au foarte mult noroc din acest punct de vedere", a declarat antrenorul român, într-un interviu pentru cotidianul Sabah, potrivit digisport.ro.

  El a subliniat faptul că fotbalul de performanță are nevoie de infrastructură performantă, iar pentru acest lucru este nevoie de voință politică.

  "Ca om de fotbal, dacă într-o zi voi avea ocazia să îl întâlnesc pe Erdogan, îi voi strange mâna şi îi voi mulţumi din tot sufletul pentru aceste stadioane minunate şi pentru susţinerea fotbalului. Este ceva extrem de important. Dacă în perioadele în care se formau staruri ca Hagi la conducerea României s-ar fi aflat un preşedinte ca Erdogan, care iubeşte fotbalul, credeţi-mă, cu siguranţă România ar fi ajuns în finala Cupei Mondiale şi poate ar fi devenit campioană mondială. Credeţi-mă, cu o generaţie bună o să trăiţi bucuria unui titlu la nivel mondial", a spus Şumudică.

  Tematic

  Când va avea Moldova un stadion național și unde va fi amplasat
  Putin dă startul turneului Cupei Mondiale de Fotbal 2018
  Vezi ce națională „s-a antrenat” pe acest stadion
  Tagurile:
  admirație, Sprijin, fotbal, Marius Şumudică, Recep Tayyip Erdogan, Turcia, România


  Știrile Zilei