23:31 20 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Parcul Natural Bucegi

  Schimbare radicală a vremii: val de aer polar, iarna se dezlănţuie

  © Facebook / Salvamont Salvaspeo Dâmbovița
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  367311

  Meteorologii avertizează că vremea se schimbă radical începând de astăzi. Vin ninsorile, iar temperaturile scad semnificativ.

  BUCUREŞTI, 11 ian — Sputnik, Doina Crainic. Zăpada nu se va mai lăsa mult timp aşteptată. Ploile din partea de sud a Moldovei şi de nord-est a Munteniei se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare, potrivit ziaruldeiasi.ro.

  Vineri, în partea de nord-est a ţării, valorile termice diurne vor fi în jurul pragului de îngheţ. În restul teritoriului, temperaturile se vor apropia de valorile termice normale pentru această perioadă. În regiunile vestice va continua să fie mai cald, temperaturile situându-se în jurul a 7-8 grade.

  „În cursul nopţii de joi spre vineri, ploile prezente în partea de est, sud-est a teritoriului se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Pe parcursul zilei de vineri şi mai ales sâmbătă şi duminică, ninsorile slabe cantitativ vor fi prezente în regiunile sudice, mai supărător va fi vântul care se va asocia cu valorile coborâte, astfel încât senzaţia de rece va fi amplificată", a anunţat meteorologul Gabriela Băncilă.

  Tagurile:
  ninsori, aer polar, Vremea, Meteo
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei