23:31 20 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Mălin Bot

  Băşcălie românească via Mălin Bot

  © Facebook / Mălin Bot
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  20310

  Jurnalistul acuză blocarea acţiunilor civice, prin înregistrarea de proteste zilnice. Document exploziv!

  BUCUREŞTI, 11 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Jurnalistul Mălin Bot susţine că mai multe organizaţii „fantomâ" ale PSD s-au aliat pentru a bloca protestele. Bot îşi bazează afirmaţiile pe surse, respectiv „revoluţionarii" cu care zice că a discutat.

  Ce au făcut aceste organizaţii? Jurnalistul devenit protestatar susţine, pe pagina sa de socializare, că au înregistrat la sediul PSD adunări publice, evident „fantomă", până în aprilie 2018.

  Totuşi, spune acesta, problema e cu formularea, fiindcă „la sediu" înseamnă în clădire şi nu pe trotuarul din faţă, iar între sediul PSD şi trotuar e un spaţiu mare, egal parcare şi spaţiu verde plus gard, explică Bot. Asta ar însemna că protestatarii au loc destul să se manifeste.

  Deşi autorizaţiile de protest sunt pentru perioada 8 ianuarie 2018 — 8 aprilie 2018, se pare că „nu a fost nici o adunare acolo, au venit şi au plecat trei persoane".

  Cine erau aceste persoane? Nici acest amănunt nu i-a scăpat lui Bot, care a aflat de la un „revoluţionar autentic" informaţiile necesare.

  „Georgică Simion membru marcant PSD, „copilul de suflet" al lui Ion Iliescu, şef la RadioCom Tâncăbeşti, o aripioară a STS.

  Proteste la București
  © REUTERS / Inquam Photos / Bogdan Buda

  Iulia Starcz, consiliera Gabrielei Firea şi şefă la organizaţia de femei PSD, şefă la o asociaţie de prietenie română-rusă făcută de Ion Iliescu, are dosare penale pentru trafic de persoane.

  Dorin Maxim alt membru marcant PSD. Apropiat de Codrin Ştefănescu, execută ordinele acestuia. A fost la Înalta Curte şi la DNA când pesediştii au adus şi interlopi să îl protejeze pe Dragnea" a explicat Bot.

  Acesta a ataşat şi răspunsul dat de Primăria Generală, semnat de viceprimarul Aurelian Bădulescu, la o solicitare privind adunarea publică organizată la sediul PSD.

  Tematic

  Mălin Bot: „L-am dezbrăcat pe Felix în pielea goală!"
  Mălin Bot: "Cât de mic a ajuns Traian Băsescu, jalnic!"
  Tagurile:
  acuză, proteste ”fantomă, PSD, Mălin Bot, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei