12:38 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Mălin Bot

  Deputat agresat de Mălin Bot: „Ce faci, dai în mine?"

  © Photo: Facebook / Mălin Bot
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  67112

  Scene halucinante aseară, politician blocat să intre în maşină

  BUCUREŞTI, 16 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Scene şocante s-au petrecut, ieri, la Partidul Social Democrat. Protagonistul a fost deputatul Cătălin Rădulescu, cel care a fost, practic, hărţuit de jurnalistul rezistent Mălin Bot.

  Scena este de-a dreptul terifiantă, întrucât Bot i-a blocat, practic, accesul în maşină politicianului. Totul a fost filmat, iar înregistrarea poate fi vizionată aici. 

  „Mă laşi să intru în maşină?" i-a zis Rădulescu lui Bot ce continua să repete, obsesiv, întrebarea, dacă politicianul a transformat România în „raiul infractorilor". La un moment dat, politicianul acuză că nu este lăsat să intre în maşină.

  „Ce faci, dai în mine? Lasă-mă să intru în maşină", a repetat Rădulescu, în timp ce Bot o ţinea pe a lui, indiferent de ce era în jur.

  Când, în final, politicianul ajunge la maşină, constată că automobilul era „ornat" cu pliante care invită lumea la protestul din 20 ianuarie.

  „Mi-ai lipit astea pe maşină? Mi-ai zgâriat şi maşina, cumva?", îl întreba Rădulescu pe Bot, în timp ce rezistentul continua să repete aceeaşi întrebare.

  La un moment dat, se înfiripă un oarecare dialog între cei doi, în momentul în care Bot vrea să ştie dacă politicianul cunoaşte părerea oamenilor despre el.

  „Nu ştiu", a spus deputatul PSD.

  Spiritele s-au inflamat şi situaţia a degenerat în schimburi verbale dure, cei doi reproşându-şi reciproc că sunt „ruşine naţională".

  Tematic

  Băşcălie românească via Mălin Bot
  „Rolul lui Bot - să creeze un curent Anti-Jandarmerie"
  Mălin Bot: „L-am dezbrăcat pe Felix în pielea goală!"
  Tagurile:
  Rezist, Deputat agresat, PSD, Cătălin Rădulescu, Mălin Bot, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei