23:46 20 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Vasilica-Viorica Dăncilă

  Șoc total: Viorica Dăncilă a fost înjurată şi bătută în plină stradă!

  © REUTERS / Inquam Photos / George Calin
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  182122

  Viorica Dăncilă: "A început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma însoţeau, s-a întors spre mine şi m-a lovit"

  BUCUREȘTI, 19 ian — Sputnik, Evan Răutu. "M-a lovit sub ochii primarului!" — pare de necrezut, dar acestea sunt chiar cuvintele actualului premier, Viorica Dăncilă. Desigur, nu se referă la un eveniment recent, dar, oricum, faptele s-au petrecut în timpul activității sale politice.

  Povestea datează din 2009, când Dăncilă a participat, alături de colegii din PSD la campania pezidențială. Cu acea ocazie a fost bruscată pe stradă, chiar în orașul său de reședință, Videle.

  "A fost înjurată şi lovită de un adversar politic, simpatizant al PDL", scrie ziarul CanCan. „În timp ce discutam, din maşină a coborât un membru PDL, N.C., care a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma însoţeau. După ce a terminat o altercaţie cu respectivul, s-a întors spre mine şi m-a lovit", relata atunci Viorica Dăncilă.

  Iar întregul scandal s-ar fi petrecut „sub ochii primarului", un anume Lucian Militaru. Viorica Dăncilă a denunțat fapta procurorilor, spunând că "ar fi fost abordată de primarul PDL Lucian Militaru, care i-a reproşat faptul că a rupt două afişe electorale cu Traian Băsescu", menționează sursa citată.

  În urma acestui diferend verbal ar fi intervenit și apropiatul violent al edilului din Videle.

  Dar, procurorii au considerat că nu este necesară începerea urmăririi penale față de agresor. La ora actuală însă, incidentul de atunci ar putea să fie rediscutat — cel puțin ca subiect de presă.

  Tematic

  Udrea: Dăncilă, un premier care nu a fost indicat de Securitate
  Presa occidentală publică speculații și dezinformări despre Viorica Dăncilă
  Sondaj: Care considerați că sunt atuurile premierului propus, Viorica Dăncilă?
  Tagurile:
  Înjurată, Bătută, PSD, Viorica Dăncilă, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei