18:41 16 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.07
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.61
  Monica Macovei

  Macovei și Oana Pellea fac expoziție #Rezist la Parlamentul European

  © Facebook / Monica Macovei
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  57323

  Dacă n-au reușit să strângă românii în stradă, liderii mișcării #Rezist încearcă să adune europenii la o expoziție

  BUCUREȘTI, 23 ian — Sputnik, Daniel Nistor. Fosta ministresă a Justiției Monica Macovei organizează la Parlamentul European o expoziție foto în care vrea să îi prezinte pe #rezistenți ca voința majoritară a populației.

  La expoziția lui Macovei sunt invitați să ia cuvântul actori, poeți și activiști civici, printre care Oana Pellea, Radu Vancu, Oana Dimofte și Mihai Tudorică, informează luju.ro, într-un articol intitulat "Macovei pune de o nouă ponegrire a României".

  Evenimentul marca #Rezist va avea loc chiar în Parlamentul European. Mai exact, în zona centrală de distribuție ASP 3D de la etajul 3 al clădirii din Bruxelles se va desfășura, în 30 ianuarie 2018, de la ora 18.00, timp de o oră, o expoziție foto cu tema "Românii ocupă străzile: Vrem justiție, nu corupție", la care Macovei, împreună un europarlamentar de la Verzi, Sven Giegold, vor avea calitatea de gazde.

  Denumirea expoziției induce ideea că manifestanții #Rezist exprimă voința majoritară a poporului român, deși la cea mai recentă demonstrație, organizată duminică, 21 ianuarie, au participat câteva zeci de mii de persoane, deși evenimentul a fost mediatizat excesiv.

  Monica Macovei s-a ocupat deja luni, 22 ianuarie 2018, de trimiterea invitațiilor, asigurându-se că cei care vor veni să privească pozele de la protestele #Rezist să fie cât mai mulți.

  Tagurile:
  Expoziție, Rezist, Oana Pellea, Monica Macovei, Bruxelles
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei