13:18 11 August 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.55
 • RUB0.22
 • RON4.02
 • UAH0.60
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  83781

  „Mi-e rușine că m-am întors acasă! Primul meu gând este să plec din țară”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă

  BUCUREȘTI, 3 feb — Sputnik. După meciul de fotbal dintre „Viitorul” și „Astra”, încheiat cu scorul de 1-1, Gică Hagi a avut o serie de declarații dure despre situația fotbalului românesc, spunând că se gândește să plece din România.

  „Mi-e rușine că m-am întors acasă! Primul meu gând este să plec din țară. De ieri, primul gând care mi s-a pus este că vreau să plec din România, cu toate că am o obligaţie aici. Voi incerca să susţin acest proiect de departe. Voi pleca, cu siguranţă. Nu știu unde, dar voi pleca. Bye, bye, gata. Aţi reuşit, v-aţi atins obiectivul”, transmite gsp.ro.

  Legenda vie a fotbalului românesc a mai declarat că este dezamăgit de starea de lucruri și de finanțarea din fotbal.

  „Pe mine m-ați pierdut definitiv. Unii se bucură de ce se întâmplă. Ce rost are să mai vorbesc, să spun realitatea? În toată lumea se fac investiții, iar în România se desființează echipe, jucători, terenuri. Și după aceea plângeți toți că ne dau Polonia și Olanda trei goluri și că nu ajungem la poartă. Este crunt cum arată situația de la juniori, de la Liga a 3-a. Nu există finanțare”, a punctat Hagi.

  El a mai spus că a depus eforturi financiare pentru a investi în copii și sunt multe interese meschine în fotbalul românesc.

  „În 2021, 2022, o să am 11 jucători în echipa României, chiar dacă unii nu vor. Sunt multe interese meschine și politică multă. Nu există fotbal. Am făcut cel mai mare lucru când am investit în copii. Chiar dacă mâine nu o să mai am un leu în buzunar", a spus Gică Hagi la conferința de presă.

  Tagurile:
  declarații, pleacă, Fotbal, Gică Hagi, România


  Știrile Zilei