00:52 27 Mai 2019
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.05
 • RUB0.28
 • RON4.24
 • UAH0.68
  Casă de locuit

  ONU avertizează: „Milioane de români vor dispărea"

  © Sputnik / Nicu Goncear
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  109274

  Organizaţia prevede un viitor sumbru României. Lideri importanţi vorbesc despre reducere populaţiei

  BUCUREŞTI, 6 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Populaţia României va ajunge, în cel mult 30 de ani, la nivelul anului 1950, iar în 2100 vom fi mai puţini cu 7,5 milioane, informează stiripesurse.ro, citând un raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite.

  Raportul prevede un viitor deloc optimist României, inclusă într-un top 10 al ţărilor al căror număr de locuitori va scădea cu peste 15%.

  În contrapartidă, ţările subdezvoltate vor cunoaşte o creştere impresionantă a numărului de locuitori, astfel încât organismele globale vor ajunge în punctul în care nu vor mai putea lupta cu sărăcia, inegalitatea, foametea şi malnutriţia.

  Raportul mai arată că situaţia României se încadrează în peisajul european al ratei scăzute a fertilităţii. Acest fapt face ca, pe termen lung, să nu poată fi „regenerată" şi înlocuită populaţia.

  Multe personalităţi au făcut, de-a lungul timpului, declaraţii de-a dreptul îngrijorătoare privind necesitatea reducerii populaţiei.

  O populaţie numeroasă în zonele sărace ar reprezenta o sursă de războaie, alimentate de cei care susţin că implementează democraţia la nivel mondial.

  „Cel mai mare furnizor de violenţă în lume astăzi este guvernul SUA", spunea Marthin Luther King.

  Iar Henry Kissinger milita pentru reducerea populaţiei, în scopul securităţii SUA.

  „Reducerea populaţiei ţărilor sărace este vitală pentru securitatea Statelor Unite", a spus diplomatul american.

  Şi fostul preşedinte al URSS, cel care era foarte lăudat de americani, a făcut declaraţii cumplite.

  „Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populaţiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceţi populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai fi suficienţi oameni pentru a face atât de multe daune ecologice", a declarat fostul preşedinte al URSS, potrivit unui articol din Antena 3

  În România, campaniile pro viaţă sunt destul de slabe, din păcate.

  În Rusia, însă, datorită preşedintelui Vladimir Putin, unicul lider cu adevărat puternic, cerebral şi patriot, care a promulgat o lege care interzice publicitatea pro avort, asemenea campanii sunt puternice.

  Tagurile:
  Numărul populației, Scăderea, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei