00:52 15 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Daniel Dragomir

  Ofițer SRI: „Singura Instituţie în care am încredere este Poliţia Israeliană"

  © Facebook / Daniel Dragomir
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  55731

  Generalul Pahonţu şi structurile informative din SPP, în vizorul CSM foarte curând

  BUCUREŞTI, 10 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Aşa cum Sputnik anunţa încă de ieri, în exclusivitate, fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, s-a prezentat la DIICOT.

  Într-o postare de pe pagina sa de Facebook acesta a precizat că nu recunoaşte acuzaţiile aduse, că este nevinovat, că a fost arestat la ordinul statului paralel şi că în dosar NU există nici o probă împotriva sa.

  ”Voi detalia în curând toate mizeriile din acest dosar", a anunţat Dragomir.

  Acesta a respins acuzaţiile lui Daniel Horodniceanu, procurorul şef al DIICOT, care spusese că, atât timp cât nu va exista colaborarea lui Dragomir, lucrurile se vor opri.

  ”Dosarul nu este blocat din cauza mea. Am făcut până acum 10 cereri de probe pentru clarificarea acuzaţiilor, nici una nu a fost admisă de DIICOT", a explicat fostul ofiţer.

  După care, el face o afirmaţie ce, cu siguranţă, va fi detonată cu adevărat mai târziu. Dragomir declară că nu are încredere decât în poliţia israeliană. Din acest motiv, el a cerut două lucruri.

  ”DIICOT să ceară la Lahay (unitatea specială) cu cine din conducerea statului român a luat legătura Meir Dagan (fost director Mossad şi preşedintele firmei Black Cube — n.a.) în acest caz. Cine sunt emisarii doamnei Kovesi care au negociat cu firma Black Cube între 1 februarie şi 1 iulie 2016?", a notat Dragomir.

  Tot el spune că, pentru urmărirea sa şi a familiei sale s-au cheltuit sute de mii de euro chiar din prima zi a eliberării sale din arest preventiv, în decembrie 2016 şi până astăzi.

  Interesantă este şi pomenirea numelui generalului Pahonţu.

  ”În dosar s-au comis abuzuri flagrante. Voi informa săptămâna ce urmează inspecţia judiciară a CSM şi Ministerul Justiţiei cu privire la toate aceste aspecte, inclusiv cu modul de sesizare în acest dosar şi implicarea generalului Pahonţu şi a structurii informative a SPP", a explicat Dragomir.

  Unul din abuzurile la care face referire este cel care vizează ”activităţi ilegale derulate în dosar de structurile aflate sub comanda adjunctului directorului SRI, Adrian Ciocâlan". Este vorba, spune el, de rupere de sigilii, acces ilegal la probele din dosar şi acces ilegal la suporturi informatice, precum ”şi multe alte infracţiuni".

  Tematic

  Colonelul Dragomir, argumente serioase despre "ținta vie" - fiul lui Dragnea
  Colonelul Dragomir îl face praf pe Victor Ponta
  Răfuieli între Dragomir și Securitatea 2.0
  Singurul subiect de care îi e teamă SRI-stului Dragomir: „Nu vă răspund!"
  Tagurile:
  chemare, detalii, DIICOT, Daniel Dragomir, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei