00:52 15 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Traian Băsescu și Elena Udrea

  Băsescu a reacționat la vestea despre sarcina Elenei Udrea

  © Photo: Facebook / Elena Udrea
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  36001

  Fostul președinte al României Traian Băsescu a comentat la întrebarea jurnaliștilor despre sarcina Elenai Udrea și a fiicei sale

  BUCUREȘTI, 19 feb — Sputnik. Sâmbăta trecută s-a aflat că fosta consilieră prezidențială a lui Traian Băsescu și care îi datorează ascensiunea politică, Elena Udrea, așteaptă gemeni.

  Într-o intervenţie telefonică la România TV, fostul președinte al României a fost întrebat dacă este doar o coincidenţă faptul că fiica sa a rămas însărcinată pentru a treia oară în aceeaşi perioadă cu Elena Udrea.

  „Nu ştiu, nu mă amestecaţi în problemele doamnei Udrea", a reacționat Băsescu.

  Informat că Elena Udrea va avea gemeni, el a completat "să dea Dumnezeu!", scrie stiripesurse.ro.

  Fiica fostului șef de stat Elena Băsescu va deveni peste câteva luni mamă pentru a treia oară, iar cel care va deveni din nou bunel a declarat că este fericit.

  "Eu sunt foarte bucuros. (…) Ştiu ce va fi, dar aşa cum am respectat de două luni dorinţa fiicei mele, nu o să mă apuc eu să spun. Sper la un echilibru: sunt doi nepoţei, să vedem. Eu am văzut mesajul fiicei mele şi mă tem că s-a lecuit de nunţi. I-a ajuns una. Ioana avea şi ea planificat un al doilea copil, dar având un proces, deocamdată aşteaptă să se termine procesul", a mai spus Traian Băsescu, potrivit aceleiași surse.

   

   

  Tagurile:
  Gemeni, Insarcinată, Elena Udrea, Traian Băsescu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei