05:46 19 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Monica Macovei și Daniel P. Funeriu

  Un fost ministru al Educaţiei, cuvinte grele la adresa salariaţilor

  © Photo: Facbook / Daniel P. Funeriu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  49511

  Mesajul se adresează atât angajaţilor de la stat, cât şi celor de la privat. Incredibil!

  BUCUREŞTI, 19 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei, a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj extrem de arogant faţă de toate categoriile de angajaţi din România, pe fondul recentului scandal privind scăderea salariilor ca urmare a mutării contribuţiilor de la angajator la angajat.

  Funeriu spune că vina aparţine oamenilor care nu au ştiut ce să voteze şi, trăind din amintiri, laudă guvernarea Emil Boc.

  „Gradul meu de empatie cu cei care pierd la salariu, la privat sau la stat, în România este fix zero. Asta au votat, asta au. Am recalculat salariile la 300.000 de oameni în 2011. Am avut zero scăderi. Deci dacă eşti meseriaş se poate", a precizat Funeriu.

  Reamintim că, în urma transferări plăţii contribuţiilor de la angajator la angajat, au scăzut inclusiv indemnizaţiile pentru creşterea copilului.

  Comentariul lui Funeriu îl descalifică. Nu poţi face asemenea comentarii ştiind că, în timpul guvernării Boc, s-au tăiat 15% din pensii şi 25% din salarii.

  Probabil că şi atunci gândea la fel despre români…

  Tagurile:
  Indemnizații, Salarii, Salariați, Daniel Funeriu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei