20:45 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Laura Vicol

  Vicol, ameninţată cu moartea copiilor?: „Nu aşteptăm să crească plozii voştri…”

  © Facebook / Laura Vicol
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  359 0 0

  Sputnik prezintă integral mesajul de ameninţare. Avocata acuză legătura cu Iohannis via cartelurile de infractori.

  BUCUREŞTI, 21 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Lupta „pro” şi „anti” DNA din România atinge cote alarmante. Avocata Laura Vicol, cunoscută pentru opiniile sale cu privire la încetarea abuzurilor procurorilor DNA, a fost ameninţată direct cu moartea copiilor.

  Expeditorul mesajului i-a transmis avocatei că va veni momentul când ea şi alţii asemenea ei vor da socoteală şi, extrem de grav — „nu aşteptăm să crească plozii voştri să conducă copiii noştri!" inserare mesaj foto.

  Postare/foto a mesajului SMS primit de Laura Vicol
  Postare/foto a mesajului SMS primit de Laura Vicol

  „Din nou copiii mei sunt ameninţaţi cu moartea, nu trebuie lăsaţi să crească pentru că mama lor luptă pentru respectarea legilor", a scris Vicol pe pagina sa de Facebook.

  Vicol susţine că de vină pentru asemenea practici sunt abuzurile din justiţie, dar şi atitudinea preşedintelui faţă de „cartelurile de infractori".

  „Asta este ţara în care sunt legitimate abuzurile procurorilor şi ura de semeni, asta se întâmplă atunci când preşedintele ţării sprijină cartelurile de infractori din cadrul instituţiilor de forţă", a precizat aceasta.

  Vicol nu a lăsat nelămurită situaţia cu expeditorul mesajului, care, pe lângă ameninţări, afirmase că locuinţa în care aceasta stă a fost făcută cu bani fraudaţi de fostul soţ. În replică, blonda îi transmite că locuinţa sa din Domneşti a fost construită de ea şi de familia sa de peste 17 ani, „divorţată fiind de Vicol, când nici nu se auzise măcar de fonduri europene".

  „De ce nu mă acuzi pe mine de vreo infracţiune, măi lepro? Pentru că nu ai cu ce", l-a întrebat avocata.

  Aceasta i-a transmis agresorului că îl aşteaptă diseară în faţa Palatului Cotroceni, la ora 18.00, dacă tot are „fetişuri cu femei însărcinate".

  Personal, mă îndoiesc că va ieşi în faţă, însă asta nu înseamnă că exclus ca individul să se afle în zonă.

  Tematic

  Laura Vicol: „Mi s-a spus să am grijă cum îmi duc copiii acasă”
  Tagurile:
  Mesaj, moartea copiilor, sms, Amenințare, Laura Vicol, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei