05:31 20 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Violeta Barbu

  Tragedie în familia senatorului Daniel Barbu

  © Facebook / Wilhelm Danca
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  257 0 0

  Informaţia a fost făcută de profesorul Wilhelm Dancă, ce era coleg cu aceasta. Toată povestea s-ar fi petrecut luni seară.

  BUCUREŞTI, 7 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Dramă în familia senatorului Partidului Naţional Liberal, Daniel Barbu, fost ministru al Culturii. Soţia sa, profesor universitar doctor Violeta Barbu, a decedat.

  Informaţia a fost făcută publică de profesorul abilitat în teologie Wilhelm Dancă, pe pagina sa de Facebook. Acesta menţionează că decesul s-a produs luni seară.

  „Îndureraţi de această veste, dar şi însufleţiţi de speranţa creştină în înviere, studenţii şi profesorii Facultăţii de Teologie Romano-Catolică, Universitatea din Bucureşti, precum şi membrii altor instituţii academice şi religioase din Bucureşti şi din ţară se roagă pentru iertarea păcatelor şi odihna ei veşnică", a scris Wilhelm Dancă pe Facebook.

  Acesta a mai adăugat că liturghia de înmormântare cu Requiem se va celebra la catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, joi, 8 martie, la ora 10.30.

  Internauţii spun că soţia senatorului a plecat prea devreme la cele sfinte, însă a lăsat în urmă o bogată activitate academică, materializată în cărţile scrise de aceasta.

  Violeta Barbu era istoric şi filolog, cercetător la Institutul de istorie „Nicolae Iorga" al Academiei Române, dar şi profesor.

  Tagurile:
  Deces, Profesor, Soție, Tragedie, Daniel Barbu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei