01:30 18 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Poliția Română

  Anchetă la Teleorman, sub coordonarea Parchetului Militar!

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  15110

  Un subofiţer de la unitatea de jandarmi din Alexandria şi-a pus capăt zilelor. Ce rezultate avea acesta la locul de muncă.

  BUCUREŞTI, 9 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Un caz cutremurător s-a petrecut noaptea trecută în municipiul Alexandria din judeţul Teleorman. Un plutonier adjutant al Jandarmeriei şi-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit împuşcat în cap, în vestiarul subunităţii. Ambulanţa, sosită la locul incidentului, nu a mai putut face nimic.

  Deocamdată nu se cunosc motivele care l-ar fi împins pe bărbat să comită acest gest necugetat. Colegii acestuia nu au nici un răspuns în această privinţă, mai ales că, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Teleorman, Ion Oanţă, citat de Mediafax, era unul dintre cei mai buni din cadrul Detaşamentului Operativ, iar în 2016 fusese avansat în gradul următor înainte de termen. Până în anul următor, adică 2017, a primit numeroase recompense în bani sau felicitări şi diplome de merit.

  Oanţă spune că trupul neînsufleţit a fost găsit ieri, în jurul orei 23.50 şi că prezenta răni „ce păreau a fi produse prin împuşcare". Acesta urma să intre în tură la miezul nopţii, aşa că a luat armamentul şi muniţia şi a mers în vestiarul subunităţii, acolo unde, de altfel, a şi fost găsit.

  „Grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman a preluat cazul, sub directa coordonare a Parchetului Militar de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti", a precizat Oanţă.

  Tematic

  Tragedie! Un medic bucureştean, găsit mort. Poliţiştii de la Omoruri, pe fir
  O nouă tragedie în lumea modei: Un model și-a omorât soțul, după care s-a sinucis
  Ramona Gabor, ipoteză șoc despre cauza omorului moldovencei model „Playboy”
  ”Ambulanța morții”: omora pacienții pentru a face bani la funeralii
  Știrea dimineții: Șef SRI beat la volan - a omorât o femeie izbind-o frontal!
  BREAKING: Nouă tentativă de omor la metrou
  Român declarat cel mai frumos bărbat din Germania, acuzat de tentativă de omor
  Tagurile:
  Curtea de Apel Bucureşti, parchetul militar, Împușcat, Poliția, Ion Oanţă, Teleorman, Alexandria
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei