12:09 23 Mai 2019
În direct
 • EUR20.09
 • USD17.99
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Iarna

  E oficial! Vineri, elevii şi preşcolarii din Bucureşti stau acasă!

  © Sputnik / Maksim Blinov
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  11001

  Care este raţiunea acestei măsuri şi până când este valabilă suspendarea cursurilor? Ce trebuie să se facă în toate unitățile de învățământ

  BUCUREŞTI, 20 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. La scurt timp după anunţul primarului general privind suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ de stat din municipiul Bucureşti pentru ziua de vineri, Inspectoratul Şcolar al capitalei a dat un comunicat în care informează oficial cadrele didactice de adoptarea acestei măsuri.

  De asemenea, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a solicitat directorilor unităţilor de învăţământ să asigure, prin personalul de specialitate, buna funcţionare a instalaţiilor de încălzire, alimentare cu apă şi energie electrică, precum şi deszăpezirea căilor de acces în şcoli, grădiniţe şi licee.

  Cursurile vor fi suspendate numai vineri, informează instituţia printr-un comunicat de presă

  Nu ştim dacă reprezentanţii din Educaţie au citit articolul nostru anterior, în care vorbeam despre faptul că nu avuseseră nici o reacţie la declaraţia iniţială a Gabrielei Firea, dar rapiditatea cu care au dat comunicatul este un mare plus.

  Tematic

  Vremea rea pune lacătul pe uşile şcolilor! Inspectoratul şcolar tace
  Tagurile:
  Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, vineri, acasă, Gabriela Firea, București
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei