20:19 11 Mai 2021
În direct
 • EUR21.51
 • USD17.82
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  89510

  Nu doar pisica şi câinele, animale cu temperamente diferite, pot lega o strânsă prietenie, ci şi alte animale, între care am crede că nu poate exista vreo legătură.

  BUCUREŞTI, 25 mar — Sputnik, Doina Crainic. Suntem obişnuiţi să credem că între pisică şi câine există mai mult o relaţie de ostilitate. Aceste două animale au temperamente diferite: câinii sunt mai ascultători, mai ataşaţi de stăpâni, iar pisicile sunt mai independente şi nu vor să fie deranjate.

  Totuşi, de multe ori între aceste două animale atât de iubite de oameni poate exista o strânsă prietenie. Însă nu numai între acestea. Înregistrarea video de mai jos demonstrează că şi alte animale, între care am crede că nu poate exista vreo legătură, pot lega adevărate prietenii.

  Uneori cele mai bune lecții de viață pot veni de la animale. Pentru aceste animale, un prieten pe viaţă poate fi de culoare, formă, specie diferită, cu pene sau blană. O prietenie neașteptată poate face fiecare zi mai frumoasă. Iar noi, ca oameni, am putea învăţa, din exemplul pe care ni-l oferă aceste animăluţe, să fim mai deschişi și iubitori unii cu alţii.

  Tematic

  O tânără și-a luat o curcă pe post de „animal de companie”. Imagini video
  Animalele de companie-robot au intrat în vânzare (VIDEO)
  Ziua pisicii. Cele mai frumoase fotografii şi istoria pisicii
  Tagurile:
  animale, Prietenie, video

  Știrile Zilei