12:01 23 Mai 2019
În direct
 • EUR20.09
 • USD17.99
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Pompieri

  Alertă în Bucureşti! Un piroman care a incendiat 8 maşini, încă liber

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  5310

  Locuitorii Capitalei se tem să nu îşi găsească şi ei maşinile arse. Suspecţii duşi la secţia de poliţie nu sunt adevăraţii autori ai nenorocirii. Ce spun oamenii legii

  BUCUREŞTI, 2 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Situaţie extem de gravă şi îngrijorătoare în Bucureşti, acolo unde, la acest final de săptămână, nu mai puţin de 8 maşini au fost incendiate, fără ca făptaşul să fie găsit şi, bineînţeles, tras la răspundere.

  Incendiile s-au produs sâmbătă seară. În noaptea dinspre sâmbătă spre duminică au fost duşi la secţie mai mulţi suspecţi, dar nici unul nu este autorul faptei.

  Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, cele trei incendii s-au produs în mai puţin de o oră, informează ştiripesurse.ro.

  Reamintim că primul incendiu a fost anunţat la ora 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind afectat de căldura degajată. Imediat, un incendiu asemănător a fost anunţat în strada Petru Rareş, unde a fost găsită o maşină distrusă aproape sută la sută. O altă maşină de pe această stradă era afectată doar în partea frontală.

  Al treilea incendiu s-a produs pe strada Nicolae Ionescu. Aici, două maşini ardeau cu flacără, puternic. Focul cuprinsese peste 80% din caroserie.

  La ora aceasta, făptaşul este încă liber.

  Tematic

  Noi detalii de la incendiul din Kemerovo: a fost și o explozie
  Trei persoane, dispărute după incendiul din Kemerovo, au fost găsite
  Incendiu în cel mai mare centru comercial din Sankt Petersburg
  O bunică și doi nepoți, decedați în incendiu, au fost înmormântați la Kemerovo
  Numărul răniților în incendiul de la Kemerovo a ajuns la 76 de persoane
  Tagurile:
  piroman, mașini, incendiu, București
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei