09:15 26 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.69
 • USD18.18
 • RUB0.29
 • RON4.38
 • UAH0.69
  Land Rover

  Nepotul de 10 ani al Reginei Marii Britanii, văzut conducând un Land Rover

  CC BY 2.0 / Land Rover MENA / Land Rover Discovery Sport | Static
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  12611

  Fiul de 10 ani al Prinţului Edward a apărut pe prima pagină a ziarelor britanice după ce a fost văzut conducânt un Land Rover în jurul castelului Windsor.

  BUCUREŞTI, 3 apr — Sputnik, Doina Crainic. Nepotul Reginei Marii Britanii a fost văzut conducând maşina la o viteză „rezonabil de rapidă" în timpul weekendului de Paști, la castelul Windsor.

  Fiul Prinţului Edward, cunoscut oficial ca Viscount Severn, era la volanul maşinii 4x4, cu care familia regală mergea la slujba de duminică. Regina a fost prezentă la slujbă, împreună cu ducele și ducesa de Cambridge, precum și cu prințul Andrew și fiicele sale, Prințesa Beatrice și prințesa Eugenie, care a participat cu logodnicul ei, Jack Brooksbank.

  Copilul de 10 ani pare să stea în poalele cuiva, deși identitatea însoţitorului său nu se cunoaşte, potrivit RT. Băiatul pare vesel în timp ce conduce la o viteză „rezonabil de rapidă", potrivit unei surse Mail Online. Imaginea poate fi văzută şi în publicaţia The Telegraph.

  Potrivit legislației britanice, nu este necesar un permis pentru a conduce pe o proprietate privată.

  Coroana va trebui să decidă dacă Castelul Windsor, unul dintre principalele obiective turistice din Marea Britanie, se încadrează în această definiție din legislație. Oricum, companiile de asigurări ar refuza să plătească pentru pagube în caz de accident.

  „Nu vrem sa încurajăm un astfel de comportament. Autovehiculele nu sunt jucării și, în mâini nepotrivite, știm cu toții că pot produce tragerii și trebuie manifestată o mare grijă în acest sens", a declarat un purtator de cuvant al companiei britanice de asigurari AA.

  Tematic

  Soțul reginei Marii Britanii nu-și va mai putea îndeplini obligațiile
  Mass-media britanică precizează data abdicării reginei Elisabeta a II-a
  Cum se trezește Regina Elisabeta a II-a. Tabieturile neștiute ale Reginei
  Ce a răspuns regina Marii Britanii la scrisoarea unei eleve din Rusia
  Tagurile:
  conducând un Land Rover, nepotul reginei, Viscount Severn, Marea Britanie


  Știrile Zilei