00:12 07 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.04
 • USD18.54
 • RUB0.24
 • RON4.15
 • UAH0.68
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  11120

  Decizia a fost luată ca urmare a faptului că foarte multă lume va rămâne acasă cu prilejul acestei Sărbători. Sputnik vă prezintă lista trenurilor anulate

  BUCUREŞTI, 6 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. În minivacanţa prilejuită de Sărbătorile de Paște, capacitatea de transport feroviar va fi adaptată la nivelul întregii reţele în funcţie de evoluţia şi dinamica traficului de pasageri. Este vorba, în special, de trenurile care merg către cele mai solicitate destinaţii: Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara şi Vatra Dornei.

  CFR Călători anunţă pasagerii care vor călători de la Piteşti către Mănăstirea Curtea de Argeş., chiar în ziua de Paști, că trenurile din graficele obişnuite vor circula după un nou program.

  Şi anume, este vorba despre trenul Regio 13231, Piteşti (08.30) — Curtea de Argeş (09.19), precum şi trenul Regio 13232, Curtea de Argeş (13.30) — Piteşti (14.19), informează CFR Călători.

  Reprezentanţii instituţiei recomandă tuturor pasagerilor să îşi planifice din timp călătoria cu trenul şi să îşi achiziţioneze din vreme biletele, pentru a evita suprataxarea.

  Agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6,7 şi 9 aprilie.

  În zilele de sărbătoare legală, 6,8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iasi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agenţiilor de voiaj fiind închise.

  În perioada 7-9 aprilie 2018, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio, precum şi unele tremuri Regio, nu vor circula.

  Pentru a afla care sunt acestea, consultaţi Anexa.

  Tematic

  Sărbătorile de Paști: Când va fi adusă Lumina Sfântă
  Veste minunată de Paști: un Mare Patriot a fost ales în fruntea științei și culturii
  De Paști, cu mințile însângerate
  Românii au invadat Bulgaria la sărbătorile de Paști
  Tagurile:
  Trenuri, CFR Călători, Aeroportul Otopeni, Braşov, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Vatra Dornei, Sibiu, Iaşi, Satu Mare


  Știrile Zilei