09:36 26 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.69
 • USD18.18
 • RUB0.29
 • RON4.38
 • UAH0.69
  Gropi

  Şoferii, în pericol! Drumul dintre Giurgiu şi Podul Prieteniei, impracticabil!

  © Sputnik / Евгений Панасенко
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  6130

  Pe o porţiune de câteva sute de metri, timpul parcă a stat în loc, iar civilizaţia nu a ajuns în acea zonă. Cum arată şi ce se întâmplă cu semnalizarea rutieră.

  BUCUREŞTI, 10 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Autorităţi inconştiente, vieţi puse în pericol şi un proiect de drum care este pasat de la autorităţile locale la cele centrale, fără nici un rezultat. Aceasta este situaţia în cazul drumului de legătură dintre municipiul Giurgiu şi Podul Prieteniei Giurgiu Ruse, unde, pe câteva sute de metri, sunt zone care se aseamănă mai degrabă cu uliţele nedesfundate din satele uitate de lume ale României.

  Şi totuşi, vorbim de o arteră importantă, însă pare lipsită de orice însemnătate pentru cei în mâinile cărora se află puterea de a îndrepta lucrurile.

  „Este vorba despre un sector de câteva sute de metri aproape impracticabil, cu zone neasfaltate din pietriş şi pământ pe care autorităţile locale din Giurgiu spun că l-ar fi transferat la Ministerul Transporturilor, dar, în lipsa unei Hotărâri de Guvern care să aprobe acest transfer, şoseaua rămâne tot în administrarea municipiului Giurgiu", informează Radio România Actualităţi pe pagina sa de Facebook.

  Nu doar carosabilul creează probleme şoferilor, ci şi semnalizarea rutieră care nu este corespunzătoare pentru cea mai aglomerată rută dintre România şi Bulgaria.

  Informaţia este însoţită şi de un scurt clip video, o filmare care arată ce vede un şofer când circulă în zona amintită.

  Tematic

  Drumuri de mare viteză în Moldova. Mutarea podului de la Ungheni
  Cum Drumul Mătăsii va trece prin România
  Fantoma unei mirese a fost filmată pe un drum județean din Buzău
  Tagurile:
  impracticabil, drumul de acces, podul prieteniei, Giurgiu, România


  Știrile Zilei