22:07 17 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.50
 • USD17.28
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.62
  Un poste de contrôle, stop

  Circulaţie restricţionată între nordul şi sudul României! Se întâmplă acum

  © Sputnik / Samvel Sepetchian
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  67910

  Se va circula pe o singură bandă. Totul a început în această dimineaţă. Despre ce este vorba

  BUCUREŞTI, 11 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Se anunţă trafic de coşmar. Şi aceasta fiindcă Podul de la Mărăcineni, din judeţul Buzău, se închide circulaţiei pe o bandă.

  Începând din această dimineaţă, de la ora 9.00, potrivit unei adrese a Secţiei de Drumuri Naţionale Buzău din cadrul CNAIR, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti, vor începe lucrările de reparaţie la rostul de dilataţie din dreptul pilei 3, calea 1, podul nou, banda 1, la podul de peste râul Buzău.

  Pe sensul de drum Buzău-Râmnicu Sărat, circulaţia va fi restricţionată de la două benzi, la una singură, informează Jurnalul de Buzău.

  Mare atenţie, lucrările se estimează că vor dura aproximativ 4-6 zile. Este necesară realizarea lor, pentru că de îndeplinirea acestui obiectiv atârnă începerea reparaţiilor la podul metalic calea 2, sensul Râmnicu Sărat Buzău, pod care va fi închis în totalitate traficului rutier.

  Oficialii de la Drumuri informează că zona lucrărilor va fi semnalizată corespunzător, iar şoferii trebuie să respecte indicaţiile date de poliţiştii de la rutier.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei