17:28 19 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Echipaj de prim ajutor SMURD

  Tragedie! Accident înfiorător: „Nu pot să mă apropii, sunt multe salvări şi autorităţi"

  © Photo: Facebok / IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  297 0 0

  Accident înfiorător în judeţul Teleorman. Un martor povesteşte, exclusiv pentru Sputnik, ce vede la faţa locului. Detalii cutremurătoare.

  BUCUREŞTI, 12 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Un teribil accident de circulaţie s-a produs, în această dimineaţă. În localitatea Bujoreni, din judeţul Teleorman.

  Autorităţile au activat Planul Roşu de interveţie, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit.

  Din primele informaţii, există 12 victime, una a decedat, iar restul sunt rănite, informează stiripesurse.ro, care adaugă că, deocamdată, nu se cunosc cauzele producerii accidentului.

  Preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, Iulian Cristache, se află în trafic în zonă acum. Acesta a precizat, exclusiv pentru Sputnik, că situaţia din zonă este deosebit de gravă.

  „E groaznic. Nu pot să mă apropii, sunt multe salvări şi autorităţi. E cod rosu. E un autoturism pe carosabil, cu motorul sărit la câţiva metri. Microbuzul este pe câmp, în afara carosabilului. Sunt peste 7 salvări… poate şi mai multe", a explicat Iulian Cristache.

  Acesta a adăugat că situaţia se manageriază cu calm, iar circulaţia este oprită, existând posibilitatea de a pierde 2, 3 ore în trafic din această cauză.

  De asemenea, la faţa locului a fost trimis şi un elicopter SMURD.

  Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, o persoana care a murit era şoferul autoturismului, opt persoane au fost rănite, una a fost preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi este în drum spre spital, iar celelalte şapte sunt asistate la faţa locului.  Știrile Zilei