21:42 17 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.17
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Incendiu de vegetație, poză simbol

  Munţii României, în flăcări: „Ard peste 30 de hectare de vegetaţie alpină"

  © Sputnik / Nicu Goncear
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  14520

  Incendiu puternic. Pompierii militari sunt ajutaţi de angajaţi ai Ocolului Silvic Vişeu de Sus, Ocolul Silvic Alpina Borşa , dar şi alte persoane. Cât este de gravă situaţia

  BUCUREŞTI, 7 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit încă de aseară în Munţii Rodnei.

  7 ofiţeri şi 85 de subofiţeri intervin pentru stingerea focului izbucnit în zona Vârfului Piciorul Caprei, culmea Toroioaga, din vecinătatea oraşului Borşa.

  „Ard peste 30 de hectare de vegetaţie alpină, la o altitudine de peste 1800 de metri", a precizat dispecerul din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, potrivit Agerpres.

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş informează că, pe lângă forţele pompierilor militari, mai intervine şi personalul Ocolului Silvic Vișeu de Sus, Ocolul Silvic Alpina Borşa, Ocolul Silvic Borșa, SVSU Borșa, Club 4X4 Xtreme Adventure Baia Mare și personal din cadrul comitetelor locale pentru situații de urgență.

  În cazul în care oamenii şi personalul specializat venit la faţa locului să stingă focul vor fi depăşiţi de situaţie, este posibil să se intervină şi pe cale aeriană.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei