13:06 25 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.66
 • USD17.73
 • RUB0.29
 • RON4.11
 • UAH0.73
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  399 0 0

  Unul dintre cei mai buni jucători ai vicecampioanei este curtat de marea rivală, dar Gigi Becali spune că nu se pune problema acestei mutări.

  BUCUREȘTI, 8 mai — Sputnik, Daniel George Nistor. Constantin Budescu (FCSB) ar fi gata să semneze cu CFR Cluj, echipă dispusă să îi achite clauza de reziliere, a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele clubului din Gruia.

  Informația a fost lansată în spaţiul public de Look TV.

  "Ce pot să vă spun e că Budescu e un jucător foarte bun. E un jucător care îi place foarte mult și patronului nostru, care îl vrea de când a venit la club. Mi-a spus mereu că l-ar vrea", a spus Mureşan, la postul de televiziune Digi Sport, potrivit GSP.ro.

  "Budescu are o calitate excepțională, foarte bun la fazele fixe. O să vedem, atât pot să vă spun. CFR poate produce multe surprize de acum încolo, inclusiv una financiară. Avem un interes, fiindcă e un jucător valoros", a explicat conducătorul echipei din Cluj.

  Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, nici nu vrea să audă de această mutare.

  "E cea mai mare minciună pe care am auzit-o. Cum să-l ia pe Budescu? Eu nu răspund de club, dar îți spun ție că nu e adevărat", a zis Gigi Becali pentru GSP.ro.

  "Vor și ei să arate că fac ceva, că mișcă. Nu se pune problema de așa ceva. Mai minciună decât asta n-am auzit", a completat acesta.

  Budescu (29 de ani) are o cotă de 2,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

  Clauza de reziliere impusă de FCSB este de 3 milioane de euro.

  Budescu a mai jucat, de-a lungul timpului, la Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu şi la echipa chineză DL Yifang. A evoluat de 11 ori în echipa naţională a României, pentru care a înscris 4 goluri.   Știrile Zilei