19:05 22 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.14
 • RUB0.26
 • RON4.13
 • UAH0.61
  Incendiu uriaș într-un bloc din București, poză simbol

  Incendiu la un spital din Argeş: Clădirea s-a umplut de fum, pacienţii - evacuaţi VIDEO

  © Photo: ISU Bucuresti-Ilfov
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  5601

  Nenorocirea s-a produs în această dimineaţă, iar ambele etaje ale clădirii s-au umplut de fum.

  BUCUREŞTI, 14 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Agitaţie mare la Spitalul de Pneumoftiziologie „Sfântul Andrei" din Valea Iaşului, judeţul Argeş, acolo unde, acum scurt timp, s-a produs un incendiu.

  Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş spun că fumul a fost sesizat la o instalaţie electrică, iar două autospeciale au intervenit după ce ambele etaje ale clădirii s-au umplut de fum.

  Au fost evacuaţi 17 pacienţi de către cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Vorbim despre doi pacienţi care au fost scoşi afară pe targă, iar restul au ieşit „pe picioarele lor". În total au fost evacuaţi 158 de pacienţi, marea parte de către personalul spitalului.

  Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, spune că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

  Aceasta a precizat că alerta a fost dată în jurul orei 6.30. Energia electrică este oprită în clădire, pentru a se putea stabili cauza incendiului, informează observator.tv.

  Reprezentantul ISU a spus că incendiul nu s-a manifestat cu flacără, ci doar cu degajare foarte mare de fum şi că acum este lichidat. Pacienţii au revenit în saloane.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei