04:39 19 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Laura Vicol

  Laura Vicol, atac devastator la şeful DIICOT: „Voi chiar o luaţi toţi razna?"

  © Facebook / Laura Vicol
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  173150

  Celebra avocată nu se dezminte nici de această dată şi spune lucrurilor pe nume, combătând dur afirmaţiile făcute de Daniel Horodniceanu.

  BUCUREŞTI, 16 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Declaraţia şefului Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Daniel Horodniceanu, potrivit căreia nimeni din instituţie nu s-a mai prezentat la concurs în afară de el deoarece „colegii au considerat că e nevoie de continuitate" nu a rămas fără reacţii.

  Una vine chiar din partea celebrei avocate Laura Vicol, care „a luat foc" şi a scris un comentariu extrem de dur la adresa lui Horodniceanu.

  „Să înţeleg că e moşia ta şi că nimeni nu e mai deştept şi mai competitiv ca tine? Sau că te-ai lipit cu super glue de scaun? Sau că, cine ar fi avut tupeu să concureze ar fi sfârşit prost? Voi chiar o luaţi toţi razna când vi se dă o funcţie de conducere? Să-i arunce cineva o găleată cu apă rece, poate se trezeşte din preamărirea în care se scaldă!", i-a transmis Vicol lui Horodniceanu, într-o postare pe Facebook.

  Reamintim că şeful actual al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a reacţionat dur după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis CSM propunerea de numire a lui Felix Bănilă în funcţia de procuror-şef al Direcţiei, în detrimentul său. Horodniceanu a spus că Bănilă nu are experienţa necesară pentru că nu face parte din DIICOT.

  Postare Laura Vicol
  Postare Laura Vicol

  Tematic

  Laura Vicol: „În ţara mea nimic nu mai este în regulă"
  Vicol, ameninţată cu moartea copiilor?: „Nu aşteptăm să crească plozii voştri…”
  Laura Vicol: „Mi s-a spus să am grijă cum îmi duc copiii acasă”
  Laura Vicol: „Suntem toţi nişte idioţi, pentru că…”
  Laura Vicol cere desfiinţarea DNA! Atac dur la Kovesi!
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei