16:46 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  60738

  Numărul polițiștilor și al jurnaliștilor care au venit să transmită de la eveniment este mai mare decât al participanților la parada homosexualilor.

  CHIȘINĂU, 19 mai — Sputnik. Reprezentanții comunității homosexualilor și lesbienilor s-au adunat în centrul Capitalei pentru a participa la marșul căruia ei i-au spus "fără frică" și care este organizat în Capitală, în cadrul Pride Week 2018. Pe la ora 12:00, vreo două sute de manifestanți, care promovează relațiile sexuale homosexuale, au început să defileze prin Capitală, fiind flancați de sute de polițiști, care îi protejează de nemulțumirea și mânia celor care sunt adepții moralității și normalității.

  Însuți șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, conducea operațiunea polițiștilor de protecție a celor care preferă relațiile sexuale deviante.

  Urmărind transmisiunile online, putem constata că până în acest moment nu au avut loc ciocniri între cele două tabere, reprezentanții comunității homosexualilor fiind doar huiduiți de trecători și de cei care au venit să-i conteste.

  Acest marș are loc chiar dacă Biserica Ortodoxă din Moldova a îndemnat autoritățile locale să nu admită desfășurarea în centrul Capitalei a acestei manifestații imorale, care promovează relațiile sexuale homosexuale.

  "Îndemnăm autoritățile municipale să sisteze prin orice mijloace promovarea manifestării comportamentelor netradiționale şi prin aceasta a păcatelor strigătoare la cer, care inundă din ce în ce mai accentuat plaiul nostru. Această parada a minorităților sfidează în mod abuziv şi public valorile majorității societății noastre care se numără a fi în proporții de 98% creștini ortodocși — păstrători ai învățăturii Sfintei Evanghelii, conform căreia căsătoria poate fi fondată numai de către un bărbat și o femeie, și nu între persoane de același gen", este menționat în mesajul expediat de Mitropolia Moldovei autorităților locale.

  Tematic

  Italia nu recunoaște “căsătoriile” homosexuale încheiate în afara țării
  Tudor Chirilă pledează pentru valorile europene - homosexuali și migrație
  Duca: „Instituţia familiei moare nu din pricina homosexualilor”
  Acum: "Opriți propaganda homosexuală în școli și instituții de cultură"
  Căsătoriile homosexuale agită apele în PNL
  Un milion de britanici se identifică drept lesbiene, homosexuali sau bisexuali
  (VIDEO) Olga Buzova a devenit mascota homosexualilor din Rusia
  Tagurile:
  lgtb, Gay, Homosexuali, Marșul Fără Frică, chișinău

  Știrile Zilei