14:20 16 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.59
 • USD17.14
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  Valery Kuzmin

  În exclusivitate pentru Sputnik: Reacția ambasadei ruse la incidentul cu Valery Kuzmin

  © Sputnik / Владимир Астапкович
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Relațiile româno-ruse (162)
  92751

  Reprezentanța diplomatică a Federației Ruse la București a venit cu o reacție în legătură incidentul de la Sibiu în care a fost implicat Valery Kuzmin.

  BUCUREȘTI, 11 iun — Sputnik. Ambasada confirmă incidentul cu implicarea ambasadorului rus Valery Kuzmin în centrul orașului Sibiu. Fiind solicitat de Sputnik, atașatul de presă al ambasadei Rusiei la București, Kiril Korolev, a confirmat că reprezentantul diplomatic rus a fost victima unui furt.

  "Ambasada confirmă informația. În legătură cu acest fapt, ambasada a solicitat asistența poliției municipiului Sibiu și apoi a Ministerului Afacerilor Externe al României. Ambasada își exprimă satisfacția față de gradul de cooperare", a declarat Kiril Korolev pentru Sputnik Moldova-România.

  Reamintim că ambasadorul Valery Kuzmin a fost jefuit chiar în centrul orașului Sibiu, în timp ce mergea împreună cu soți sa la o piesă de teatru din cadrul FITS. Incidentul ar fi avut loc în seara de sâmbătă, în jurul orei 21:30.

  Potrivit postului România TV, diplomatul se plimba, când a simţit o înţepătură şi mai apoi a constatat că a rămas fără portofelul pe care îl purta în buzunarul de la cămașă. Kuzmin a rămas fără 1.250 de lei, 250 de dolari, dar şi fără cardul de identitate diplomatică.    

  Тема:
  Relațiile româno-ruse (162)

  Tematic

  Ambasadorul Kuzmin: Putin luptă împotriva corupţiei şi redă demnitatea ţării
  Ambasadorul Valeri Kuzmin: NATO a încălcat acordul semnat cu Rusia în anii ‘90
  Kuzmin: Vom sprijini rușii-lipoveni din România
  Tagurile:
  Ambasada rusă, reacție, Valery Kuzmin, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei