05:04 17 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.17
 • USD17.68
 • RUB0.28
 • RON4.02
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  19801

  Incendiu devastator în Vrancea - flăcările au cuprins mii de metri pătrați la o fabrică de peleți, iar la Iași e potop - orașul e sub ape.

  CHIȘINĂU, 16 iun — Sputnik. În dimineața zilei de sâmbătă, un incendiu devastator a izbucnit la o fabrică de peleți din Bîrsești, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, citat de jurnalul.ro.

  Potrivit salvatorilor, flăcările se propagaseră pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi.

  Tot în această dimineață, din cauza ploii torențiale, orașul Iași din România s-a pomenit sub ape. Mai multe imagini au fost postate pe rețelele de socializare.

  Anterior, meteorologii au emis o avertizare pentru ziua de sâmbătă, în care prognozau vreme instabilă; cu intervale de timp cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurta durată ale vântului în cea mai mare parte a ţării, cu excepţia extremităţii de sud-est (zona litoralului) şi a celei nord-vestice, unde condiţiile pentru astfel de fenomene vor fi reduse.

  Pentru ziua de duminică, vremea se va menține în general instabilă, iar temperaturile vor fi în scădere uşoară în majoritatea zonelor, în special în nord-estul României. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, potrivit ro.sputnik.md.

  Tematic

  Reportaj foto: Potop în Chişinău, dimineaţa zilei de 21 aprilie 2017
  Tagurile:
  potop, incendiu, Vrancea, Bârsești


  Știrile Zilei