22:17 16 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.45
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  127041

  El îşi foloseşte energia, alături de soţia sa, pentru susţinerea lui Koveşi, a lui Iohannis, dar şi a miliardarului american.

  BUCUREŞTI, 21 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. Cine este jurnalistul — unii spun că nu ar face parte din breaslă — german săltat ieri de jandarmi, la protestul #Rezist din Piaţa Victoriei?

  Paul Arne Wagner, cetăţean român/german, este un mare activist social. Ceea ce nu este chiar un lucru rău, chiar dacă 90% din energia sa şi a soţiei sale, Mădălina Roca, este dedicată, după cum reiese din paginile proprii de Facebook, omagierii şi distribuirii Laurei Codruţa Kovesi, a lui Klaus Iohannis, a mişcării #Rezist ori a lui George Soros.

  Informaţia a fost făcută publică de inpolitics.ro, care a verificat paginile de socializare ale celor doi soţi în scopul elucidării misterului care pluteşte în jurul lui Wagner.

  Cei de la inpolitics atrag atenţia asupra faptului că Wagner scris într-o română perfectă şi fac apel la una din postările sale, în care acesta scrie că a venit de doi ani în România. La timp pentru a fi, alături de Mădălina, curator al unei expoziţii dedicate emigranţilor din Africa şi Orient, în cadrul festivalului One World România.

  Acest festival a fost dedicat emigranţilor care au luat cu asalt Europa în ultimii ani. După cum se ştie, în unele zone, ei au făcut ţinuturile europene d enerecunoscut şi de nelocuit pentru cei care stăteau acolo de sute de ani.

  Perioada desfăşurării evenimentului a coincis — ce coincidenţă! — cu momentul în care în România un sondaj INSCOP arăta că 86% dintre români nu vor să audă de emigranţi.

  Astăzi, problema refugiaţilor este la un pas de a destrăma Uniunea Europeană.

  Nu se ştie cine şi cât a plătit pentru traseul fotografilor prin jumătate de Europă, alături de valul de refugiaţi.

  Cazul lui Paul Wagner a devenit de interes după evenimentele de aseară, la protestul #Rezist, acesta a fost săltat de jandarmi. El a încercat să treacă de forţele de ordine şi de foţele de jandarmi. Nu a putut demonstra că este jurnalist. Mai mult, a fost amendat cu 500 de lei.

  Știrile Zilei