02:05 15 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.06
 • RUB0.25
 • RON4.13
 • UAH0.61
  Selfie, indiferent de circumstanțe

  Tragic! Avertizare. Cum şi-a găsit sfârşitul o femeie în timp ce îşi făcea selfie

  © REUTERS / Kham
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  189 0 0

  Măcar de Ziua internaţională a selfie-urilor ar trebui să reflectăm mai mult la consecinţele, nu de puţine ori tragice, pe care le poate avea această modă atât de răspândită în secolul tehnologiei.

  BUCUREŞTI, 22 iun — Sputnik, Doina Crainic. O femeie din Delhi, Sarita Rammahesh Chouhan, de 33 de ani, încerca să-și facă un selfie, când o puternică rafală de vânt a dezechilibrat-o.

  Femeia era plecată în vacanţa împreună cu familia în Matheran, o stațiune populară, situată lângă capitala financiară a Indiei, Mumbai. Tânăra a căzut într-un defileu adânc de 500 de metri în timp ce încerca să îşi facă un selfie, în Punctul Louisa, o zonă situată pe un platou înalt, care oferă o perspectivă spectaculoasă.

  Potrivit poliției, membrii familiei au plecat către Punctul Louisa marți, în jurul orei 6:30, și toți au început să facă selfi-uri şi poze. În timp ce îşi făcea poză, femeia a alunecat și a căzut în valea adâncă.

  ​Poliția a recuperat corpul neînsufleţit din vale la miezul nopții, cu ajutorul unui grup din zonă, a relatat presa locală.

  În India au loc aproape jumătate din numărul total de decese din lume provocate de selfie-uri. Luni, în staţiunea populară Goa, doi turiști s-au înecat în mare în timp ce se autopozau. Pe 19 iunie, un bărbat a murit în timp ce se autofotografia la Cascada Gokak din statul sudic Karnataka. Pe 16 iunie, un băiat de 12 ani a căzut în mare și s-a înecat în timp ce îşi făcea selfie pe bulevardul Marine Drive din Mumbai.

  Tot în India, în mai, un copil de zece luni a decedat în timp ce mama sa încerca să-și facă un selfie pe escalator. El a alunecat pur şi simplu din mâinile mamei sale, care se concentra asupra pozei. Tragicul incident, despre care a relatat şi Sputnik România, s-a petrecut în orașul Sri Ganganagar, din statul Rajasthan.

  Tematic

  Selfie-ul: o distracţie care poate degenera în boală mintală. Studiu ştiinţific
  Un copil a murit după ce a vrut să-și facă un selfie pe tren
  O adolescentă a surprins o fantomă în timp ce făcea selfie
  Tagurile:
  cădere în gol, Selfie, video, India
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei